La mine cafeaua de dimineata merge cel mai bine impreuna cu o felie de chec sau un fursec. Este cel mai frumos mod de a incepe o zi. Cand checul este unul aromat, pufos si cu o consistenta usor umeda, atunci inceputul zilei este perfect. Exact asa este si in cazul acestui guguluf , iar daca nu ma credeti, va trebui sa-l incercati :).
Mixam untul spuma impreuna cu zaharul iar apoi adaugam extractul de vanilie si esenta de rom.
Adaugam pe rand galbenusurile, mixand dupa fiecare. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare.
Amestecam faina cu praful de copt. Separat mixam bine frisca.
In compozitie adaugam alternand cateva linguri de faina, apoi frisca iar apoi spuma de albus. Amestecam usor dupa fiecare, pana se omogenizeaza. Procedam la fel pana cand incorporam toate ingedientele.
Din compozitie luam o treime in care vom adauga ciocolata topita. Amestecam pana cand se incorporeaza.
In restul compozitiei adaugam para taiata cubulete.
Pentru copt am folosit o tava de silicon, care nu a trebuit unsa.
Turnam jumatate din compozitia cu pere in tava apoi cea cu ciocolata iar la final cealalta jumatate din compozitia cu pere. Amestecam usor cu varful unui cutit.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit ~50 de minute sau pana trece testul scobitorii.
Rasturnam prajitura pe un platou, o lasam sa se raceasca complet apoi o pudram cu zahar.