Gulas cu carne de porc

de Bucataras Medi in Porc, 12 Noi 2010 | 13417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 5-6 cartofi
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri de bulion
  • ulei
  • patrunjel uscat
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas cu carne de porc:

Carnea se spala , se taie sub forma de cuburi, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei incins .Se adauga ceapa taiata marunt si ardeii taiati fasii si se lasa pana se inmoaie putin dupa care se adauga  cartofii taiati in sferturi ,boiaua, piperul boabe si foile de dafin.Se acopera cu apa, se adauga patrunjel uscat si se lasa sa fiarba la foc potrivit ,sub capac pana cand cartofii sunt facuti dupa care se adauga rosiile curatate de coaja si taiate marunt si bulionul desfacut in putina apa.Se mai lasa pe foc circa 10-15  min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 09:52

Epu...................si grasa e continuarea............

adasev12 1

19.03.2011, 08:33

super bun

Bucataras Medi 1

20.03.2011, 21:10

........ada.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti cu mozzarella si ou fiert, inveliti in bacon