Gulas de porc cu branza si ciuperci

de reisnaor_2006 in Porc, 22 Aug 2014 | 4009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr branza cubulete
  • 3 lg de rosii cubulete
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu branza si ciuperci:

Ceapa si ardeiul le taiem cubulete si le calim in ulei. Adaugam ciupercile si rosile si le dam intr-un clocot.

Adaugam si carnea de porc, acoperim cu apa si lasam sa fiarba.

Cand este carnea fiarta saram si piperam dupa gust si adaugam branza taiata cubulete.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu branza si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca