Gulas secuiesc

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 25 Oct 2012 | 16213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne vita sau porc
  • 3-4 cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 cana suc rosii
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ardei capia
  • 1 ardei iute
  • 2 lingurite boia iute
  • 1-2 foi de dafin
  • 1 lingurita cu otet
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas secuiesc:

Incingem 2-3 linguri ulei intr-un ceaun sau oala mare si punem bucatile de carne la prajit. Rumenim carnea apoi adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul fasiute. Lasam totul cateva minute ca sa se inmoaie ceapa si adaugam boiaua, dafinul, otetul, rosiile decojite si taiate cubulete, sare dupa gust. Amestecam totul, adaugam sucul de rosii si doua cani cu apa si lasam acoperit la foc mic, circa o ora.I ntre timp taiem cartofii cuburi, ardeiul capia si ardeiul iute taiat fasii. Dupa o ora de fiert gulasul, adaugam cartofii si ardeii potrivim de sare si piper dupa gust si mai lasam o jumatate de ora la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas secuiesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (13)

marcela1979 1

26.10.2012, 07:48

ce bunatate avem aici

adry88 1

26.10.2012, 09:13

MotanLaOale 1

26.10.2012, 11:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]