Gustare calda cu andive

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2014 | 3550 vizualizari

 

Am vazut intr-o zi la TVPaprika si cum imi place sa incerc tot felul m-am pus pe treaba . Mie mi-a placut contrastul de arome : amareala andivei, dulceata perelor si gustul intens al carnatilor afumati .

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 2 pere-2 carnati
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare calda cu andive:

Carnatul proaspat sau afumat il taiem rondele si il punem la prajit , fara ulei .

El va lasa suc si grasime .

Cand este prajit il scoatem pe o farfurie si il sucul lasat de carnat punem perele si andivele taiate in sferturi .

Le lasam sa se patrunda .

Scoatem pe farfurie si servim calde .

TIPS-URI

1

se pot folosi ce carnati doriti dar sa fie proaspti nu uscati

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare calda cu andive" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]