Gustare rece

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2016 | 4647 vizualizari

 

Rețete de Paști
Din categoria "aș mai mânca ceva dar nu știu ce (și în nici un caz mâncarea gătită din frigider)" vă prezint o gustare rece, rapidă și sățioasă!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr. cârnaț dublu afumat;
  • 50 gr. pastramă feliată subțire;
  • 50 gr. kaiser feliat;
  • 50 gr. măsline (combinate);
  • 50 gr. cașcaval;
  • 1/2 castravete Fabio;
  • 1 ceapă roșie;
  • 5-6 roșii cherry;
  • chifle.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gustare rece:

Spălăm, curățăm și feliem legumele după preferință.

Așezăm carnea, cașcavalul, măslinele și legumele pe platouri, formând decoruri.

Servim cu chifle (și eventual sosuri de muștar, ardei, roșii, iaurt, usturoi etc).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gustare rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza