Guvizi cu sos dulce-acrisor

de vero_closca in Peste, 13 Sep 2010 | 8763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg guvizi
  • 500g rosii coapte bine
  • 3 gogosari rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • patrunjel verde
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guvizi cu sos dulce-acrisor:

se curata si se spala guvizii,se presara cu putina sare,se dau prin faina si se prajesc.rosiile si gogosarul se curata,se spala si se paseaza cu blenderul.intr-o tigaie se incalzesc cele 2 linguri de ulei apoi se adauga pasta de rosii si gogosari se lasa pe foc pana se ridica uleiul deasupra.se potriveste gustul de sare si piper.se adauga si guvizii si se tin pe foc cam 10 minute.se servesc cu mamaliguta,presarati cu patrunjel proaspat tocat.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Guvizi cu sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu rosii , praz si masline