Happy Wok

de epurasha2bb in Pui, 22 Apr 2010 | 7055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 file de piept de pui,
  • 1 ceapa dulce,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 lingura pasta de tomate,
  • 6 ciuperci champignion,
  • 4 masline fara samburi,
  • 5 rosii cherry,
  • patrunjel verde,
  • 1/6 tija subtire de telina verde,
  • 1 lingurita ulei de susan,
  • 1 lingura sos de soia,
  • 1 pahar zeama strecurata de supa de pui.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Happy Wok:

Se curata legumele de coji si se taie marunt:ceapa solzisori, usturoiul rondele mici, maslinele fara samburi rondele mici,telina rondele mici, ciupercile lamele.Rosiile se lasa intregi.Se inginge bine wokul (o tigaie adanca si cu manere)si se pun la calit ceapa, usturoiul si uleiul de susan.Se invarte putin de wok.Se adauga ciupercile lamele.Se mai invarte putin de wok. Se adauga pieptul de pui bucatele.Se mai lasa sa se amestece aromele, se invarte din cand in cand de wok.Se adauga pasta de tomate si sosul de soia.Se adauga cate putin din supa.Se mai lasa putin si spre sfarsit se adauga verdeata tocata, maslinele si rosiile cherry.Se mai lasa 6 minute.E gata cand culoarea sosului devine mai maronie

Daca ti-a placut reteta noastra "Happy Wok" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]