Harisi

de Silvioara in Prajituri, 22 Aug 2011 | 6416 vizualizari

COMENTARII (13)

Mitinita 1

22.08.2011, 22:27

cred ca ar fi super si cu niste apa de trandafir...asta-i de mine la cat de fix pix se face

Rocsi 1

22.08.2011, 22:58

prajiturile cu gris mereu sunt bune

RuxyRux 1

23.08.2011, 00:01

Deosebit de buna si eu le-o pregateam copiilor cand erau micuti...delicioasa si fara scortisoara stiam eu reteta...dar desigur e buna in orice varianta

adasev12 1

23.08.2011, 00:50

am s ao fac si eu cu siguranta

Silvioara 1

23.08.2011, 08:23

Multumesc Da, este foarte usor de preparat si un dulce bun pt. copilasi.

divainbucatarie 1

23.08.2011, 09:32

nadina73 1

23.08.2011, 18:06

pup

Silvioara 1

23.08.2011, 18:24

Lau 1

23.08.2011, 21:28

buna

adry88 1

24.08.2011, 11:00

buna

DIANA B 1

24.08.2011, 13:53

Aaaaaaaaaaaaaaaa , i-ai adaugat siropel sa se-nmoaieeeeeeee , am facut si eu , dar ... a trebuit rectificata

susu 1

24.08.2011, 14:25

pare interesanta, am salvat-o. am facut atatea prajituri ca acum caut ceva mai special

Silvioara 1

25.08.2011, 12:57

Onesta, siropul din reteta era cu 3 pahare zahar la 1 pahar si jum. de apa. Mi s-a parut mult prea lesinat, asa ca am modificat cantitatile. Iese foarte bine asa. Secretul este sa lasi compozitia la macerat 30 min. si sa-i adaugi siropul dupa ce s-a copt, sa astepti sa se absoarba bine si asa iese pufoasa.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema lemon curd