Hribi cu pui si mamaliguta

de adriana_bobu in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 7569 vizualizari

 

am fost in acest sfarsit de saptamana la munte, am cules niste hribi, i-am asociat cu niste pulpite de pui si cu o mamaliguta ...si uite ce-a iesit...

 

INGREDIENTE

  • o ceapa
  • 4-5 hribi
  • 3-4 linguri ulei
  • putina sare si putin piper eventual cimbru
  • o casoleta de pulpe dezosate(cca 1KG)
  • o mamaliguta....(stie oricine s-o faca...)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hribi cu pui si mamaliguta:

Se curata hribii, se spala si se taie bucatele mici . Intr-o tigaie se pune o lingura ulei , ceapa tocata si imediat hribii.... pentru a evita prajirea cepii. Se adauga o cana de apa calda si se fierb pana scade apa , repetand inca o data operatia pana scade apa...Se pune sare si piper (sunt atat de gustosi ca nu mai au nevoie de alte condimente).

Pulpele dezosate se spala si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru  si se pun intr-o tava in cuptor cu ulei si 1-2 cani de apa. Se aplica o folie de aluminiu. Dupa cca 30 min se intorc , se mai lasa putin si apoi se scoate folia pentru a se rumeni.

Se face mamaliguta se unesc componentele si .....pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Hribi cu pui si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

maria_claudia 1

29.09.2010, 19:02

super

kristinayellow 1

01.10.2010, 08:44

ador ciupercile in orice reteta asta trebuie facuta

Nicolae 1

03.10.2010, 07:49

....f. cuvinte totul natural...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc