Hummus

de Ela68 in Mancaruri de post, 16 Noi 2012 | 10859 vizualizari

 

Daca as fi stiut ca e atat de gustos, m-as fi incumetat mai demult sa incerc aceasta reteta. Astazi am incercat cea mai simpla varianta din cele existente. Probabail vor mai urma si altele, cu diverse adaosuri de mirodenii.

 

INGREDIENTE

  • naut ( fiert ) 1 cutie
  • 1 lingurita tahini ( pasta de susan )
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • sare , dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hummus:

Scurgem nautul de apa, apoi adaugam ingredientele peste naut si  pasam pana se obtine o crema fina. Se potriveste de sare. In cazul in care pasta e prea tare, se mai poate adauga 1-2 linguri din zeama in care a fiert. ( cea din cutie ). 

Se poate servi cu lipie sau felii de paine prajita. E delicios !


Daca ti-a placut reteta noastra "Hummus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Ela68 1

24.07.2013, 21:44

esti simpatica nilgun

nilgun 1

24.07.2013, 21:55

la punga nu munca

Ela68 1

24.07.2013, 22:26

aaaaa, tot simpatica esti .
e mai bun la punga, il fierbi tu, nu are conservanti ca la cutie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]