Humus in 2 culori

de Bya Ralu in Mancaruri de post, 29 Apr 2019 | 6384 vizualizari

 

Inspiratia am avut-o de la Ksenya, ea facuse acum mult timp si m-am hotarat sa fac si eu.

 

INGREDIENTE

Humusul simplu:

  • 1 cutie naut
  • 2 catei de usturoi(2 buc)
  • 1-2 lingurita de pasta de tahini
  • piper
  • ulei de masline
  • zeama din conserva
  • zeama de lamaie

Humusul cu sfecla rosie:

  • 1 cutie naut
  • 1-2 lingurite pasta de tahini
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 bucati sfecla rosie fiarta
  • piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus in 2 culori:

Coservele de naut se scurg de zeama, aceasta se pastreaza separat.

Se pune 1 conserva in robotul de bucatarie, cu 2-3 linguri de zeama, usturoiul pisat, zeama de lamaie, pasta de tahinii, putin ulei de masline, piper si se mixeaza bine pana devine totul o pasta; daca mai este nevoie, se mai adauga din zeama de la naut.

Pentru humusul cu sfecla rosie, se adauga la fel ingredientele si sfecla rosie taiat cuburi, se mixeaza pana devine o pasta.

Se pot face atat cu blenderul cat si cu robotul de bucatarie.

Se asaza pe o farfurie ambele paste de humus, deasupra se pune putin ulei de masline, piper si patrunjel tocat marunt.

Se serveste cu paine prajita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus in 2 culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]