Humus reteta libaneza

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2009 | 25611 vizualizari

 

Humus reteta de inspiratie libaneza

 

INGREDIENTE

  • Humus reteta
  • 500 g naut
  • o lamaie
  • 4 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • un praf de boia dulce
  • 3 linguri de pasta de susan
  • ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Humus reteta libaneza:

Humus reteta

Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert nautul.

Dupa ce s-a fiert, il curatam de coji (dureaza o ora doua ...dar e mai bun asa), il trecem printr o sita sau il mixam cu ajutorul robotului de bucatarie. Adaugam apoi in pasta de naut: usturoiul zdrobit, pasta de susan, apa in care s a fiert si cateva linguri cu ulei de masline. Condimenteaza cu sare, piper, un praf de boia si zeama de lamaie, dupa gust. Noi l am servit alaturi de o salata de patrunjel cu rosii (aproximativ cu salata lor - tabbouleh) si lipie libaneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Humus reteta libaneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Oana 1

27.10.2009, 22:18

Bulgurul e un fel de cous-cous cu bobul mare. Eu asa stiu

adry88 1

20.05.2011, 12:27

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 18:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]