Iahnie de fasole

de constantinescudorel85 in Mancaruri de post, 5 Mai 2017 | 3752 vizualizari

 

O mancare usoara si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 4 conserve mici de fasole rosie
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 4 lg ulei
  • 2 lg pasta de rosii
  • marar
  • pătrunjel
  • leustean
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Curatam ceapa si morcovul. 

Intr-o oala, punem uleiul la incins. Adăugăm ceapa tocata si morcovul ras si lasam legumele sa se caleasca 5 min. 

Punem peste legume 500 ml apa si le lasam sa fiarbă pana se înmoaie. Adăugăm fasolea, rosiile si apa cât sa le acopere. Lasam sa fiarbă 10-15 min.

Servim mancarica cu verdeata sau după bunul plac.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]