Iahnie de fasole cu coaste

de mihaelaM in Porc, 24 Mai 2011 | 6521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole boabe
  • 1morcov
  • 3cepe verzi
  • 1lingura bulion de ardei
  • 2linguri suc de rosii
  • 2frunze dafin
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • patrunjel verde
  • 4coaste porc
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu coaste:

Fasolea eu am pus-o de cu seara la inmuiat, apoi am pus-o la fiert.

Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit coastele.Dupa ce am scos coastele am pus ceapa la calit in acelasi ulei.

Cand ceapa a fost gata am adaugat bulionul de ardei impreuna cu sucul de rosii si coastele peste care am adaugat apa si am lasat sa fiarba.

Sa revenim la fasole:cand a fost aproape fiarta am adaugat si morcovul taiat.

O data fiarta fasolea si coastele,am luat cu un polonicul fasole si am adaugat peste coaste si tot acum am adaugat si condimentele.

Am lasat sa mai fiarba cam10min dupa care am dat la o parte si am adaugat patrunjelul taiat marunt.POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu coaste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi si afumatura