Icre de crap delicioase

de Bunica in Crap / Caras, 9 Apr 2009 | 71333 vizualizari

 

Cu aceasta reteta nu dati gres in prepararea icrelor…

 

INGREDIENTE

  • 50 gr icre de crap
  • 50 gr gris fiert in apa (se fierbe pina devine viscos)
  • 300 ml ulei de floarea soarelui (nu se foloseste cel de masline deoarece le amareste)
  • 1/2 ceapa taiata marunt, marunt
  • zeama de lamiie dupa gust (1/2 lamiie pt aceasta reteta)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap delicioase:

Tips: Daca aveti icre abia scoase din peste, trebuie sa le lasati trei-patru zile in frigider cu putina sare si ulei. Daca le cumparati din supermarket atunci nu e nevoie de aceasta operatiune.

Icrele si grisul fiert se pun in vasul de mixer si se mixeaza turnind cite putin ulei. Se mixeaza pina se termina uleiul, moment in care se pot adauga 2-3 linguri de apa minerala pentru ca icrele sa devina mai “pufoase”. La final se adauga zeama de lamiie si ceapa omogenizind compozitia.

Tips: Adaugati uleiul putin cite putin, astfel icrele nu se vor “taia”. In caz ca se taie, puteti indrepta adaugind in vasul de mixat putin miez de piine.

Tips Oana: in caz ca se taie, se adauga un albus de ou crud si se mixeaza bine. Imediat isi revin si devin pufoase!

Sint delicioase pe piine prajita …

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap delicioase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]