Icre de hering

de MotanLaOale in Peste, 21 Iun 2013 | 6847 vizualizari

 

Foarte bune! Am luat din comert fiind satul de cele de pesti de apa dulce si au iesit chiar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering
  • 1 franzela mica uscata
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema alba si pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca se face mai multa se pune ceapa doar in ce se consuma o data.

2

Se pastreaza mai bine in frigider fara ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu lamaie si sote de dovlecei