Icre de hering

de MotanLaOale in Peste, 21 Iun 2013 | 7278 vizualizari

 

Foarte bune! Am luat din comert fiind satul de cele de pesti de apa dulce si au iesit chiar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 100 g icre de hering
  • 1 franzela mica uscata
  • 250 ml ulei
  • zeama de lamaie
  • ceapa rosie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de hering:

Se inmoaie franzela in apa rece 20-30 minute.

Se alege doar miezul si se stoarce in mana foarte bine.

Intr-un castron se pun icrele si miezul de paine si se mixeaza bine.

Se adauga uleiul treptat mixand in continuare pana se termina si devine o crema alba si pufoasa.

Se gusta si se adauga zeama de lamaie dupa gust.

Se amesteca cu ceapa rosie tocata fin.

Se serveste pe paine proaspata sau prajita.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca se face mai multa se pune ceapa doar in ce se consuma o data.

2

Se pastreaza mai bine in frigider fara ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

24.06.2013, 10:17

claudiaO 1

17.12.2013, 08:53

ce buunneee sunt! felicitari Motanel

MotanLaOale 1

17.12.2013, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lambada cu salau si somon