Idei pentru micul dejun

de Sabina in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2009 | 8995 vizualizari

 

Calitatile oului de prepelita sunt renumite pentru numarul mare de vitamine si minerale in comparatie cu cel de gaina. Contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori vitamina B2.
Oul de prepelita revitalizeaza organismul de orice varsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.
Se folosesc benefic in perioasa pre si postnatala, ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii. formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire.
Se pot face cure de 120 sau 240 de oua de preferat crude sau amestecate cu diverse alimente: cereale sau branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua de prepelita
  • 1 rosie
  • 1 castravete
  • crema de branza
  • o felie paine Wassa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Idei pentru micul dejun:

Prajim ouale de prepelita, tartinam painea Wassa cu crema de branza.
Servim cu feliute de rosie si castrevete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Idei pentru micul dejun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]