"Iepuras de la oras"

de theodora in Mancaruri cu carne, 22 Mar 2010 | 4996 vizualizari

 

am glumit cu titlul dar nu am stiut sa-l numesc altfel. Este un fel de stifado

 

INGREDIENTE

  • un iepuras
  • 1kg de ceapa mica rosie sau alba
  • 1 1/2 lg pasta de rosii
  • 1 pahar vin rosu
  • sare piper 2,3 frunze de dafin,ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Iepuras de la oras":

se pune iepurasul taiat in bucati potrivite intr-o cratita cu ulei de masline pana capata putina culoare amestecand mereu.se adauga apoi ceapa,se amesteca si se acopera cratita pt 10 min.dupa...se adauga paharul cu vin sare piper pasta de rosii.se amesteca,se pun 2,3 pahare cu apa  si cateva frunze de dafin.acoperiti cratita si lasati 1h aproximativ la foc mic.pofta mareee!!!

Daca ti-a placut reteta noastra ""Iepuras de la oras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui gratinat