Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi

de Bucataras Monica in Mancaruri cu carne, 3 Aug 2013 | 6373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei usturoi
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 pahar pasta rosii
  • 4 rosii
  • piper boabe
  • foi dafin
  • cimbru
  • masline
  • 1 lingura otet
  • 1 varf de lingurita zahar
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi:

Carnea de iepure se spala  si se da in cateva clocote .

Intre timp se  pune ceapa la calit , se adauga si cateii de usturoi( care se scot ) , se pune si carnea  , se lasa un pic ( sa prinda culoare ) se adauga pasta de rosii , zaharul  , vinul , boabele de piper , foile de dafin , cimbrul si lingura de otet .

Se lasa pina ce carnea este aproape gata , apoi se adauga rosiile pasate ,iar la final maslinele si patrunjelul .

Se poate servi asa sau cu  piure de cartofi.

TIPS-URI

1

este reteta lui Miuta si ii multumesc , dar mai are unele modificari

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu sos de rosii si garnitura de piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate in sos de rosii