Iepure in sos de ceapa

de Bya Ralu in Iepure, 5 Mar 2015 | 5396 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • bucati de iepure
  • 2 cepe mari
  • ulei de masline
  • 2-3 linguri pasta tomate
  • praf de usturoi,chilli,vegeta,piper,busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure in sos de ceapa:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in uleiul de masline pentru cateva minute.

Adaugam bucatiile de iepure ,punem apa cat sa acopere si lasam la fiert la foc potrivit.

Cand apa incepe sa scada,bucatiile de iepure se scot si se pun la prajit.

Peste ceapa se adauga bulionul si condimentele si putina apa.

Dupa ce am prajit bucatiile de iepure se adauga peste sosul de ceapa.

Se serveste cu garnitura de piure si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure impanat cu usturoi si garnitura de ciuperci, cartofi si dovlecel