Iepure la cuptor in vas roman

de michello_24 in Mancaruri cu carne, 27 Noi 2010 | 16496 vizualizari

 

daca vrei sa ai parte de o friptura pe cinste gateste-o in vas roman

 

INGREDIENTE

  • un iepure 
  • cimbru
  •  usturoi
  • o cana vin rosu de tara
  • sare
  • piper
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure la cuptor in vas roman:

Se spala bine iepurele si se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia (eu l-am taiat in 6 buc)

se unge cu ulei si  cu toate condimentele de mai sus,dupa care se aseaza in vasul roman.

Dupa 20-25 min se adauga si  cana cu  vin .

Din cand in cand eu am mai intors bucatile de pe o parte pe alta.

Cand considerati ca s-a facut carnea scoateti capacul  si atunci carnea va deveni frumos  rumenita.

POFTA BUNA ... 

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui fierte in vin