Imbucaturi de pizza din paine

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2013 | 5830 vizualizari

 

Acest preparat face parte din seria "ce sa mai rontaim". Se pregateste repede, miroase extraordinar este potrivit pentru musafirii neasteptati sau pentru momentele cand urmarim un film.

 

INGREDIENTE

  • jumatate de bagheta (paine);
  • o mana de masline (fara samburi, taiate rondele);
  • 5 linguri cu pasta de rosii;
  • 1-2 catei de usturoi;
  • putin busuioc;
  • putin oregano;
  • putin cimbru;
  • 1 carnat trandafir;
  • 150 gr. cascaval ras;
  • putina sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Imbucaturi de pizza din paine:

Taiem bageta in doua, pe lungime.

Amestecam pasta de rosii cu usturoiul pisat, oregano, cimbru, busuioc, sare.

Ungem feliile de paine cu acest amestec.

Cascavalul ras il asezam peste sosul de rosii.

Taiem carnatul rondele subtiri si il punem peste cascaval. Maslinele le taiem si le asezam langa bucatile de carnacior. Presaram cu condimente, asexam totul in tava si lasam la cuptor, la 240 grade pentru aproximativ 15 min pana se topeste cascavalul si se rumeneste carnatul.

Taiem cu un cutit de paine, felii late de 2-3 cm si servim.

TIPS-URI

1

Se serveste cu bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Imbucaturi de pizza din paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu mozzarella