Inele de ceapa

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2010 | 8062 vizualizari

 

Am vazut reteta la Lili Musat, m+a tentat, am adaptat si am executat. Interesant rezultat.... Am facut chiar si o poezie.....

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 5o g cascaval ras marunt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura cu amidon
  • 2 linguri cu faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:

Se taie ceapa in rondele mai grosute. Se desfac inelele si se lasa pe un servet de hartie.

Se prepara compozitia de pane : se bate bine oul , se adauga 1 lingura de  faina , amidonul si praful de copt  si se amesteca energic ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi laptele, cascavalul ras, sare si piper.

Inelele de ceapa se dau intai prin faina uscata ramasa, apoi se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins.

TIPS-URI

1

Cascavalul face invelisul crocant la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

30.01.2010, 12:55

vreau sa fac ficat de gasca cred ca ar merge cu inele de ceapa

madi_marin 1

30.01.2010, 13:09

cred ca or sa mearga de minune....

Anamaria7 1

08.02.2010, 21:27

mi-e poftaaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]