Inghetata cu capsuni

de Miha in Dulciuri, 27 Mai 2010 | 5967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingurita miere
  • 500 g capsuni
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu capsuni:

Ciocolata se topeste impreuna cu frisca lichida intr-un vas la foc mic. Compozitia se aduce pana la punctul de fierbere, nu se da in clocot. Se omogenizeaza si se lasa la racit.

Capsunile bine spalate si scurse de apa se paseaza in blender. In functie de cat sunt de dulci si in fuctie de gustul fiecaruie, se mai adauga sau nu lingurita de miere.

Dupa ce compozitia de ciocolata s-a racit se adauga piureul de capsuni, se omogenizeaza si se da la congelator pentru cateva ore. Dupa cca 1 ora de congelare, se scoate vasul de la congelator si cu mixerul vertical se sparg acele de gheata.

Se da din nou la congelator pana la congelarea completa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]