Inghetata cu gel de capsuni

de nadina73 in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 3481 vizualizari

 

te racoreste nu gluma ,e cremoasa,o nebunie

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml  frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 500 g gel de capsuni sau se poate si gem de caspuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu gel de capsuni:

Se amesteca mascarponele cu frisca pana devine spumos apoi se pune gelul de capsuni(e un gel nemtesc dar foarte bun ,si cred ca la fel de bine merge si un gem de capsuni mai gros) dupa care se pune laptele si zaharul si se mixeaza bine.

Va rezulta o crema fina ..... super buna care se pune in masina de inghetata pentru 15 minute, dupa care se pune in cutie si se pastreaza la congelator

La mine nu a mai ajuns sa o bag la congelator,s-a dus rapid

La fiecare dupa preferinte in cornet ,pe farfurioara,...mofturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu gel de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creme ole cu capsuni in foietaj.