Inghetata cu nes si mascarpone Delaco

de marianascarlat in Dulciuri, 13 Mai 2013 | 4641 vizualizari

 

Pe caldurile astea e foarte buna o portie de inghetata!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. mascarpone,
  • 1 pachetel mic de nes
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri zahar,
  • 200 ml. frisca lichida.
  • 50g de ciocolata
  • 30 de grame de unt
  • dulceata de visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu nes si mascarpone Delaco:

Mascarponele se mixeaza cu frisca lichida, adaugam si pachetelul de ness. Galbenusurile  se mixeaza separat cu zaharul.
Apoi turnam mixul de galbenusuri si zahar, peste cel de mascarpone si friscasi nes si mai mixam putin.

Topim ciocolata cu untul pe foc si lasam sa se raceasca putin.
Punem compozitia mixata intr-o  caserola, turnam din loc in loc ciocolata topita si o introducem in congelator pentru aproximativ 5 ore.
Dupa cele cinci ore, cand am servit inghetata, am adaugat si o lingurita de dulceata de visine!

O bunatate!

TIPS-URI

1

Inghetata trebuie scoasa din congelator si lasata un timp sa se mai dezghete, ca sa putem sa o luam usor din caserola.

2

Puteti sa puneti in inghetata si altceva nu numai nes: fructe proaspete sau de la congelator pe care trebuie sa le striviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu nes si mascarpone Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

marianascarlat 1

13.05.2013, 18:45

Rocsi 1

13.05.2013, 20:39

Mmm ce merge inca

Alina26 1

13.05.2013, 20:57

si eu vreau!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]