Inghetata de capsuni

de RoXx in Dulciuri, 2 Oct 2012 | 3760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml smantana dulce
  • 1 kg capsune
  • 5 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de capsuni:

Se spala capsunele, li se inlatura coditele si se paseaza cu blenderul. Se adauga smantana si zaharul si se mai amesteca pana la omogenizare. Compozitia se pune intr-un vas la congelator timp de 2 ore. Dupa ce au trecut cele 2 ore se scoate de la congelator si se amesteca. Apoi se mai lasa la inghetat timp de 5-6 ore (de preferat de seara pana dimineata) 

Se serveste rece in zilele toride de vara . Pofta buna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de capsuni