Inghetata de pepene galben

de Miha in Dulciuri, 6 Aug 2009 | 5596 vizualizari

 

De fiecare data cand mergem la cumparaturi,copilasii mei si-au facut un ritual in a papa inghetata.
Robert e cel care alege aroma,de fructe de cele mai multe ori.Desi el nu mananca nici un fel de fruct,probabil vrea sa testeze gusturi. :))
Cea de pepene galben le-a placut tare mult,asa incat mi-am zis:"de ce nu?" Si iata ce-a iesit.
Pepenele,din pacate,l-am nimerit cam verde,dar a fost bun,dulce si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 1 pepene galben (mic)
  • 125 g iaurt Cremosso
  • 100 ml frisca lichida
  • 1 lingura (plina ochi) miere de albine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de pepene galben:

Pepenele curatat si taiat cuburi,l-am pus intr-un vas si am adaugat restul ingredientelor.

Cu mixerul vertical,am zdrobit bucatile de pepene si am mixat pana am obtinut o pasta fina.

Am dat la congelator si am mai mixat o data,dupa vreo 2 ore si inca o data dupa vreo alte 2. :)

Am taiat un alt pepene in jumatate,l-am curatat de samburi si l-am umplut cu inghetata.Am decorat cu putina ciocolata topita si am papat cu pofta. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

ANCA 1

07.08.2009, 11:55

miha, de care frisca lichida folosesti la inghetate?

Miha 1

07.08.2009, 12:00

De obicei folosesc frisca lichida Milli.Dar am facut si cu Meggle si a fost la fel de buna.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce, iaurt grecesc si frisca