Inimi cusute

de cccris in Torturi, 15 Feb 2010 | 7989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat pandispan
  • mousse de menta http://www.bucataras.ro/retete/2025/tort-de-ciocolata-umplut-cu-menta.html#comments
  • jeleu de ciocolata:
  • 230 apa,
  • 5 mini toblerone amarui,
  • gelatina
  • pasta de zahar
  • sirop de menta verde
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi cusute:

Se pune un strat de pandispan, un strat de mousse de menta, un alt blat pandispan.

In mousse-ul de menta am pus sirop de menta verde ca sa fie colorat, iar pentru decor am pus putin sirop in pasta de zahar sa dau culoare. Am facut un jeleu cu ciocolata topita in apa si gelatina, dupa racire am taiat jeleul bucati si l-am amestecat in mousse pentru contrast si aroma.

M-am inspirat din tortul vitraliu de pe culinar si a iesit frumos. Nu va spun ce gust bun are.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi cusute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort inimos cu frisca si ciocolata