Jambon de porc cu cartofi si gutui

de VI in Porc, 12 Dec 2020 | 9203 vizualizari

 

Pentru acest preparat folosim o rondea de jambon de porc cu putin os,2-3 gutui,2-3 cartofi,condimente...

 

INGREDIENTE

  • O bucata de jambon de porc
  • foi de dafin
  • boia dulce si iute
  • delikat
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cimbru
  • oregano
  • 2-3 gutui
  • 2-3 cartofi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jambon de porc cu cartofi si gutui:

Marinam carnea si o lasam de seara pana dimineata.

Incingem o tigaie cu putin ulei, prajim carnea pe ambele parti,cate 2-3minute. O punem apoi intr-o tava incapatoare la cuptor cu o cana de supa sau apa.

Dupa 30 de minute punem si cartofii ,iar gutuile doar cu 10 minute inainte de a opri focul. Ar trebui ca sa dureze cam o ora pana se rumeneste carnea si celelalte ingrediente sunt patrunse ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Jambon de porc cu cartofi si gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava