JELEU DE PORTOCALE

de Retete_Haplea in Dulciuri, 21 Apr 2015 | 5129 vizualizari

 

Vrem un desert și pe această cale
Vă recomand un jeleu de portocale

 

INGREDIENTE

coaja de la 3 portocale (fara partea alba),

200 g de zahar,

500 ml apa,

1 ½ plic gelatina

Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA JELEU DE PORTOCALE:

Se razuie coaja de la portocale si le lasa sa se infuzeze in apa, peste noapte.
Strecuram lichidul si amestecam cu zaharul apoi dizolvam gelatina in el.
Lasam 10 minute apoi punem pe foc si amestecam continuu pana se topesc cristalele de gelatina, fara a fierbe. 
Turnam in forme.
Lasam la frigider peste noapte apoi ornam cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "JELEU DE PORTOCALE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]