Jeleuri de portocale

de Miha in Dulciuri, 4 Oct 2010 | 9525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sucul de la o portocala
  • 1 lingura miere
  • 10 g gelatina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jeleuri de portocale:

Sucul de portocala se pune intr-o craticioara la foc mic impreuna cu mierea, pana aceasta din urma se topeste. Nu se fierbe, doar se incalzeste usor.

Gelatina o punem la hidratat in cateva linguri de apa rece, apoi o incorporam in sucl caldut. Omogenizam si lasam la racit.

Turnam sucul in forme si dam la frigider pana se incheaga. Se scot usor din forme si se tavalesc prin zahar sau se lasa simple, in functie de preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleuri de portocale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

Mitinita 1

16.01.2011, 16:49

ma uitam si eu la forma de trandafiri,dar se pare ca o sa facem jeleuri dinosaur! eu fac mai ales vara!

mamidesara 1

22.01.2011, 23:34

ce simplu si apetisant!

cismaru_nicoleta 1

23.01.2011, 00:31

Adorrr....jeleurile..Nu stiam ca se pot face asa de usor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert sarlota Diplomat, cu portocale