Jumari

de divainbucatarie in Porc, 20 Dec 2010 | 14330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg slanina porc cu carne pe ea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Spalam slanina si indepartam soriciul (daca exista). Taiem cuburi de slanina, daca se poate si cu ceva carne si le punem la topit intr-o tigaie, la foc mic.

Eu mai pun si o cana de apa si las tigaia pe foc pana se evapora apa si incepe sa se topeasca grasimea. Vom amesteca din cand in cand astfel incat sa nu se lipeasca. Si pentru ca imi plac mai rumenite si mai crocante le las pana se prajesc mai bine.

Le scoatem din cratita cu o strecuratoare si lasam sa se scurga grasimea de pe ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

divainbucatarie 1

21.12.2010, 00:53

VA MULTUMESC! SUNTETI DRAGUTE!

MotanLaOale 1

21.12.2010, 09:26

minunatie ......

-Marius- 1

19.12.2018, 08:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]