Kaltzunakia

de theodora in Piine, 20 Mar 2010 | 4767 vizualizari

 

eu retea o stiu de aici din grecia

 

INGREDIENTE

  • pt aluat:
  • 1 1/2 de faina
  • o cescuta de ulei
  • putin otet
  • apa
  • pt umplut:
  • 1 kg de spanac
  • putina branza moale
  • menta
  • putin marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kaltzunakia:

punem faina intr-un bol si facem in mijloc un gol in care punem uleiul si otetul.amestecam si adaugam apa pana devine un aluat pe care putem sa il intindem.il lasam putin deoparte pana pregatim umplutura.spanacul fiert se toaca marunt si se amesteca cu branza,menta si mararul si putina sare.intindem aluatul subtire si cu un pahar il decupam.luam cu lingura din umplutura si punem in rotogoalele de aluat apoi le inpachetam bine.punem uleiul la incins si apoi prajim rotogoalele umplute,le scoatem pe servetele sa se scurga surplusul de ulei si pofta mareee! se servesc  atat calde cat si reci!!!pu

TIPS-URI

1

puteti face in cantitate mai multa si apoi le pastrati la congelator si cand aveti pofta le aruncati direct in tigaie la prajit

Daca ti-a placut reteta noastra "Kaltzunakia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocorada cu branza