Descoperă rețeta de kebab la tavă care a cucerit internetul! Simplă, rapidă și incredibil de gustoasă, perfectă pentru o cină aromată pregătită acasă
Pentru a pregăti Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul, sunt necesare următoarele ingrediente: carne de vită, pătrunjel, ceapă, usturoi, condimente, sos de iaurt.
Cum se prepara Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul:
Tapetează tava de aragaz cu hârtie de copt.
Amestecă într-un bol iaurtul cu usturoi, ulei de măsline, mentă și puțină sare.
Condimentează carnea tocată cu sare, piper, chimion, boia, mentă, usturoiul ras, ceapa tocată mărunt și pătrunjelul mărunțit. Amestecă bine.
Întinde o hârtie de copt, pune o treime din carne, așază deasupra altă hârtie de copt și întinde carnea în strat subțire cu ajutorul unui sucitor. Îndepărtează hârtia de copt de deasupra, stropește carnea cu puțin ulei de măsline, apoi rulează totul și așază în tava de copt.
Procedează la fel cu următoarele două rulade.
Așază în tavă ceapa tăiată, ardei kapia și ardei iute. Stropește legumele cu puțin ulei de măsline și condimentează-le cu sare și boia.
Coace kebabul în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 40 de minute.
Scoate apoi tava din cuptor, pune legumele pe un platou. Îndepărtează hârtia de copt și mai pune carnea în cuptor, la 200 de grade C, pentru câteva minute cât să se rumenească puțin.
Scoate tava din cuptor, lasă puțin la temperat, apoi savurează bunătatea de kebab cu lipie și sos aromat de iaurt. Este grozav de gustoasă combinația.