Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2012 | 8138 vizualizari

 

Daca vreti sa incercati kimchi, va recomand sa incepeti cu aceasta versiune, se face rapid si va veti putea hotara daca va place,dar nu cred ca nu va va cuceri si pe voi.

 

INGREDIENTE

  • 1 ridiche alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri gochugaru (pasta de ardei iute korean)
  • 1 lingurita de sos de peste (fish sauce) - optional
  • 1/2 lingurita de ghimbir ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba:

 

Se curata ridichea si se taie in  cuburi de aproximativ 1 cm. Se pun intr-un bol si se adauga sarea si zaharul. Se lasa deoparte cam 15 minute,apoi se scurge zeama lasata,dar nu se arunca.

Se taie ceapa verde curatata in felii subtiri ,iar usturoiul se preseaza sau se piseaza.

Se adauga la cuburile de ridiche usturoiul,ceapa verde,gochugaru, sosul de peste , ghimbirul ras si zeama lasata de ridichi. Se amesteca bine toate ingredientele si se introduc intr-un borcan.

Pot fi consumate deindata sau se pot pastra la frigider. De asemenea, borcanul poate fi lasat cateva zile la temperatura camerei,iar cand incepe sa fermenteze se introduce in frigider.

Acompaniaza mancarurile coreene,cum ar fi supa sau orezul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Kkak do gi - Kimchi cu ridiche alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]