Cred ca am gasit prajitura mea preferata! Simplu si foarte delicios! :D
Incalzim cuptorul la 150 de grade.
Topim untul si lasam sa se raceasca, apoi adaugam uleiul.
Oule intregi le batem cu mixerul impreuna cu zaharul pana devin spumoase, incorporam si untul topit cu ulei. Adaugam zaharul vaniliat, scortisoara, praful de copt si cacao amestecand la viteza mica. Treptat incorporam faina si amestecam bine.
Turnam compozitia intr-o tava bine unsa si presarim cu bucatele de ciocolata si visine.
Introducem in cuptorul bine incins pentru 30 de minute, iar cand scoatem prajitura trebuie sa fie moale la mijloc.
1
Data viitoare o sa las prajitura numai 20 de minute in cuptor ca sa fie si mai cremoasa la mijloc
2
Putem servi cu frisca sau inghetata
3
In reteta originara era 1,5 cana de zahar, mi s-a parut prea mult, data viitoare o sa folosesc si mai putin