Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Giana in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 6383 vizualizari
Corinuta 1
Bun tare, imi place!
nilgun 1
bun rau
MotanLaOale 1
Giana 1
Fetelor poftiti la masa, o portie de cus cus si un pahar de compot de corcoduse. Asta e pranzul meu
Cris2711 1
Merisor 1
Sylvia 1
interesanta prepararea lui, eu cunosc metoda algeriana de oparire a lui sau cea marocana de fierbere in aburii de la mancare , super arata !
Rocsi 1
Sylvia, ma voi documenta si voi incerca ambele metode mentionate de tine. Multumesc pt idei
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:13
pe 19.12 la 16:42
pe 19.12 la 16:08
pe 19.12 la 15:06
pe 19.12 la 12:51
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Adele
oanapl
kamy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Bucataria_Portocalie 1
ama 1
raluka_ta 1
cameliamatei 1
bubica86 1
Radu 1
mihaelar63 9
1200 puncte
Rocsi 9
311 puncte
Valclaudia 9
211 puncte
Adele 4
174 puncte
Andra_Constantinescu 6
103 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!