Lamai umplute cu ton

de SanatateAcasa in Ton, 24 Mai 2012 | 4904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 lamai medii,
  • putin piper negru macinat,
  • 2 fire de ceapa verde ( se va folosi doar partea verde),
  • 2 linguri cu masline verzi tocate rondele si fara samburi),
  • sucul de la o jumatate de lamaie,
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 rosii cherry prospecte.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lamai umplute cu ton:

Se scurge un pic tonul de sos, dar o mica parte se pastreaza. Se spala lamaile, se taie pe din doua, iar la codite se taie de asa maniera incat sa stea pe farfurie. Se inlatura miezul  folosindu-se o lingura.

Se spala ceapa verde si se toaca marunt partea verde. Se spala rosiile, se taie pe din doua, apoi jumatatile se toaca iar pe din doua. Se inlatura miezul rosiilor. Se amesteca tonul cu ceapa verde, cu suc de lamaie proaspat, piper negru macinat si rosiile cherry tocate, dar si cu maslinele tocate rondele.

Se iau apoi jumatatile de lamai si se umplu cu mixtura obtinuta, va puteti ajuta de o lingura.

Pofta buna sa aveti!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de sare, intrucat maslinele au deja sare.

2

Ingredientele sunt pentru 4 aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lamai umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]