Langosi

de karla in Dulciuri, 5 Apr 2013 | 6254 vizualizari

 

Au iesit foarte buni ,iar eu le-am asezonat cu 3 sosuri din Franta ,un deliciu.
PS. scuzati-ma ca nu am facut poze la ingrediente ,dar m-am grabit tare sa-i gust:)))

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie proaspata
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • apa calduta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi:

Se pune drojdia la crescut .

Se framanta faina + drojdia crescuta + apa calda + sare si se formeaza un aluat pe care il lasam la crescut o ora la loc ferit de curent .

Apoi se formeaza  bile din care facem niste cercuri cat tigaia si le prajim in ulei .

                     POFTA BUNA!!!!!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Langosi cu dulceata de visine