Lapte zburat à la rose

de yafa in Dulciuri, 21 Sep 2010 | 6238 vizualizari

 

Lapte de pasare in forma light. Cand eram mica nu stiu de ce il numeam lapte zburat si de atunci asa a ramas. De unde si titlul!

 

INGREDIENTE

  • lapte
  • albus de ou
  • 1 praf de sare
  • zahar
  • zahar pudra
  • vanilie baton
  • petale de trandafir uscate
  • esenta de trandafir sau colorant roz
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapte zburat à la rose:

 

Batem albusurile cu praful de sare mai intai si cu jumatate din cantitatea de albusuri in zahar tos, cand s-a intarit continuam si adaugam cealalata jumatate in zahar pudra, pana se formeaza bezeaua.

Laptele se indulceste dupa gust, se adauga vanilia taiata si scobita pe mijloc, petalele de trandafir maruntite, esenta. Lasam sa dea in clocot si cu ajutorul unei linguri adaugam cate putin albus in laptele ce fierbe. Dam deoparte, lasam sa se raceasca si dam cateva ore la frigider. Se serveste rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapte zburat à la rose" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu vanilie si capsuni