Lapti de crap cu oua si verdeata

de mihaelar63 in Crap / Caras, 18 Mar 2019 | 3987 vizualizari

 

 Crapul proaspat a sosit la pachet cu tot cu lapti. Rapid am preparat ca gustare o omleta cu lapti. Era pacat sa-i congelez. Alternativa era sa-i folosesc la o ciorba de peste.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr lapti proaspeti de crap
  • 3 linguri ulei
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri codite ceapa verde tocate
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • piper cu lamie
  • nucsoara
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti de crap cu oua si verdeata:

  1.  Laptii proaspeti se sareaza si se condimenteaza cu piper aromatizat cu coaja lamaie .
  2. Laptii se pun la prajit intigaie non-aderenta .
  3. Intoarceti laptii de pe o parte pe ceialalta .
  4. Ouale se sparg separat si se verifica prospetimea .
  5. Se bat ouale cu lapte , putina saresi nucsoara .
  6. Amestecati ouale batute cu verdeturile tocate .
  7. Cand laptii au inceput sa se albeasca se toarna deasupra compozitia cu oua si cu verdeata .
  8. Cu o spatula siliconata[care nu zgarie tigaia ]se amesteca usor ouale .
  9. Imediat ce compozitia cu oua incepe sa se inchege se trage tigaia de pe plita .
  10. Ouale trebuie sa fie ca si la ouale jumari , Prea gatite vor fi seci .
  11. Serviti laptii cu oua insotiti de o salata de castraveti si ceapa .

                                 Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Puteti prepara aceasta reteta si cu icre proaspete in locul laptilor !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti de crap cu oua si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste cu legume coapte