Lapti pane

de Bunica in Peste, 24 Oct 2016 | 12665 vizualizari

 

Surpriză, surpriză, surpriză! Ce este mai frumos decât, ca băiatul tău să-ți cumpere ce știe că-ți place? Băiatul meu mi-a cumpărat sâmbătă lapți de pește...................o frumusețe! Eram foarte obosită, dar n-am pregetat să pregătesc frumusețea de lapti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. lapți
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • condimente arăbești de pește
  • făină
  • ulei pentru prăjit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lapti pane:

Spală lapții și lasă-i pentru 15 minute în apă cu sare.

Scurge apa, usucă lapții cu șervețele absorbante.

Sărezi, piperezi și condimentezi lapții.

Pune făina într-o farfurie în care să tăvălești lapții.

După ce ai dat lapții prin făină îi dai prin oul bătut cu sare.

Ia o tigaie antiaderentă în care pui uleiul la încins.

Pui lapții în uleiul încins și-i prăjești pe ambele părți până devin aurii.

Scoți lapții prăjiți pe șervețele absorbante.

Se servesc cu garnitura agreată .

Poftă bună!

TIPS-URI

1

Am servit lapții cu condimente de pește și sos de rodii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lapti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CameliaR 1

24.10.2016, 22:44

Cred ca sunt buni.

AndrutzaP 1

24.10.2016, 22:54

nu am mancat pane, dar cred ca sunt buni

MotanLaOale 1

25.10.2016, 00:02

buni buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]