Lasagna

de Gagarin in Lasagna, 1 Iun 2014 | 4450 vizualizari

 

Descoperiti intre straturi de paste, gusturile autentice de sos bolognese cu bucati fine cu carne de vita si Bechamel, acoperite molatec cu branza si trecuta prin cuptor.

 

INGREDIENTE

  • sos Bechamel 1.2 kg (300 g/strat x 4 straturi)
  • sos Bolognez 1.2 kg (400 g/strat x 3 straturi)
  • placi pt Lasagne
  • Branza 250 g
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lasagna:

1. Se unge o tava cu primul strat de bechamel.

2. Se pune 1 rand pe placi, peste un strat de bechamel, peste un strat de bolognese.

3. Repeta pasul 2 de inca doua ori.

4. Se introduce in cuptor pt circa 20 min. In ultimele 3 minute se adauga branza rasa pe deasupra.

Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=PaEJIB2KK5Y

TIPS-URI

1

se lasa la racit pentru a putea fi scoasa din tava in forma dorita

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lasagna