Legume cu risoni

de katty in Mancaruri de post, 7 Apr 2016 | 5448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 conserva ciuperci
  • 1 morcov
  • 1/2 conserva de rosii mixata
  • 50 gr risoni
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc macinat
  • oregano macinat
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume cu risoni:

Tocam ceapa fin dupa ce am curatat-o si am spalat-o. Curatam dovleceii si vanata de coaje si le taiem in cuburi mai mari. Scurgem conserva de ciuperci. Curatam morcovul si il taiem rondele subtiri. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem rondelele de morcov si ceapa. Amestecam usor si lasam pana incep sa se inmoaie. Adaugam cubuletele de vanata si dovlecei, lasam cateva minute, amestecand usor, apoi adaugam conserva de ciuperci. Stingem cu apa calda cat sa acopere legumel si punem foile de dafin. Lasam sa fiarba 10 minute, apoi adaugam conserva de rosii, ardeiul gras, risoni, sare, piper, busuiocul si oregano. Lasam sa fiarba aproximativ 10 minute,  amestecand usor, ocazional, pana risoni absorb toata apa. Servim mancarea atat calda, cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu risoni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

14.04.2016, 16:17

vin si eu sa pap

mamaieelena 1

14.04.2016, 18:38

simona72 1

15.04.2016, 19:54

Foarte buna!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]