Legume la cuptor

de Bunica in Mancaruri de post, 25 Mar 2010 | 4704 vizualizari

 

O reteta care se adapteaza usor dupa preferinte

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 1 dovlecel
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • 2 fire uaturoi verde
  • sare piper
  • 2 linguri ulei de maslin
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la cuptor:

Se curata dovlecelul, se spala si se feliaza pe lungime.1 cm grosime.

Se curata vanata se curata de coaja (1 cm. se curata, 1cm. se lasa), se taie pe lungime felii de 1 cm. grosime, se sareaza si se lasa 10 minute, dupa care se spala.

Rosiile si ardeiul se taie cubulete. Usturoiul se taie marunt.

Se ung vinetele si ardeiul cu ulei de masline, se aseaza in tava care a fost tapetata cu hartie de copt. Pe fiecare felie se pun pe rand rosiile, ardeiul,usturoiul si patrunjel tocat.

Se da la cuptor pentru 30 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Se poate pune peste legume cascaval ras sau branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata "mix beans"