Legume la Zepter

de Panacris in Mancaruri de post, 1 Apr 2014 | 5217 vizualizari

 

Ei, după atâta cărnăraie, a venit și rândul legumelor. Simplu și gustos;)

 

INGREDIENTE

  • brocoli un buchet,
  • conopidă o bucată mică,
  • morcov o bucată,
  • ardei kapia o bucată,
  • dovlecel o bucată,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • piper proaspăt măcinat,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la Zepter:

Legumele se curăță, se spală, se mărunțesc, se asezonează de mirodenii, apoi se așează artistic în minunatul vas Zepter, se acoperă și se lasă la foc mic până ce termocontrolul ajunge în zona verde. cca. 15 minute. În acest moment se oprește focul și se lasă la gătit, fără foc, ca. 30 de minute, până ce indicatrul de pe termocontrol, ajunge în zona maronie. Legumele își păstează gustul, un pic crocante, dar savuroase. Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Merisor 1

04.04.2014, 08:11

Astea-s tare bune!

Panacris 1

04.04.2014, 10:04

Ralu, Meri

Ancutsa 1

19.07.2017, 19:15

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu boabe crude