Leustean pentru iarna

de babi5 in Conserve, 27 Aug 2013 | 6402 vizualizari

 

In fiaecare an toc la verdeata de tot felul ,este atit de buna cind o folosesc la mincare de parca ar fi din gradina . Am cam ramas restanta la marar fiindca am fos plecata ...dar incerc sa recuperez la restul .. Azi am tocat un picut de leustean ,sper ca dupa ploaia asta sa se faca mai mult ..

 

INGREDIENTE

  • frunze de leustean
  • 2 cutiute plastic
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean pentru iarna:

Am spalat frunzele de leustean, le-am scuturat bine de apa ,si le-am tocat maruntel ,maruntel apoi le-am asezat in cutiutele de plastic  si fuguta in sertarul de la congelator ..

O minune la Iarna ..zici ca sunt din gradina ..

TIPS-URI

1

la Iarna nu trebuie decit sa scoti din cutie si sa pui in mincare

2

am obisnuit intr-un timp sa le pun asa cum le rup din gradina,dar este mult mai avantajos tocat marunt ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

Lia_ 1

28.08.2013, 00:07

Doamne Babi dar cat o fi de mare congelatorul la tine ca vad ca bagi si vinete si de toate. Foarte harnicuta esti, imi place

babi5 1

28.08.2013, 20:03

Te pup RuxyRux nici mie nu-mi strica o fata in plus fetele mele au 41 respectiv39

babi5 1

28.08.2013, 20:04

LIA1 Babi are un congelator cu 8 sertare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastai iuti