Lichior de capsuni

de gaby_gabytza in Bauturi, 25 Iun 2013 | 12737 vizualizari

 

reteta am luat-o de pe alt site

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg capsuni
  • 1,5 l alcool
  • 500 g zahar
  • 1 lamaie
  • menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lichior de capsuni:

Spalam capsunile si le dam codita jos. Asezam jumatate din capsuni intr-un borcan de 3 l apoi cateva fire de menta si deasupra coaja de la lamaie. Adaugam restul de capsuni, menta si deasupra stoarcem zeama de la lamaie. Dupa ce am terminat adaugam zaharul cu alcoolul si inchidem capacul borcanului bine. Lasam borcanul la intuneric minim 2 saptamani (dar il mai scuturam din cand in cand).

Dupa aceste saptamani strecuram lichiorul de capsuni iar capsunile le punem la congelator(le putem folosi la prajituri).

Daca ti-a placut reteta noastra "Lichior de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Coniac (brandy) de casa